Matekpélda + az élet értelme

 2010.08.24. 19:40

Hipp-hipp és hurrá! Megvan az első komment! Beírom ide, hogy Szt. István, erre belöki a kedves kolléga, hogy tökjó írása van arról, hogy első királyunk nem is volt jó munkásember.. Remekh! 

Dehát ez a huszonegyedik sz., megaz információs forradalom, meg ilyenek. Najó, akkor a szöveges feladat a következő:  Ha beírom ide hogy: transsexual, shit, horse, akkor mennnyivel nő meg a látogatottság "adott idő alatt"? Figyelem, a gugli csak akkor fogja előkelő helyen (első 10.000 közt kb.) szerepeltetni ezt a blogot, ha emberünk (?) egyszerre keres rá mindhárom kifejezésre!

Közben meg elfelejtettem mit is akartam igazán... Mindegy is: Üljetek le egy jó tányér bableves mellé, egy korsó sörrel, és mélázzatok el az élet apró szépségein! Ennél okosabbat úgysem mondhatok.

Ui: Tényleg (a) Moldova táskájában csörrentek össze a borosüvegek a buszon? 

A bejegyzés trackback címe:

https://agara.blog.hu/api/trackback/id/tr222244640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása